marți, 11 iunie 2024

Cele mai frumoase povesti pentru copii

 Astazi vreau sa va prezint Cele mai frumoase povesti pentru copii, o carte deosebita cu ilustratii foarte frumoase si cu povesti incantatoare pe care prescolarii le iubesc imediat. Stiu ca multa lume cauta povesti pentru copii online pentru ca este mai comod si mai ieftin asa, insa cei mici chiar au nevoie de carti tiparite pe care le pot atinge, le pot mirosi si pe care le vor tine minte intreaga viata. Alegeti sa cumparati carti pentru copii si sa le cititi povesti inca de cand sunt foarte mici. Mai tarziu si le vor citi singuri.

Despre cartea Cele mai frumoase povesti pentru copii puteti gasi detalii in articolul Povesti noi pentru copii mici. Va invit sa il cititi si eventual sa mai rasfoiti blogul pe care il recomand, caci are o multime de articole interesante pentru parinti, educatori si copii, ba chiar si fise de lucru pentru gradinita si planse de colorat. 

Obisnuiti copiii inca de la varste foarte fragede cu lectura si nu veti regreta, caci vor deveni adulti responsabili, educati, cu o cultura generala bogata si cu un suflet bogat. Din povesti, cei mici invata la varste precoce despre empatie, sinceritate, daruire, minciuna si adevar, diversitate etc. Sa ii ajutam sa descopere lumea inconjuratoare si sa se bucure de fiecare clipa a vietii. Sa le deschidem calea catre lectura si catre frumos. 



Fantoma care aduce vise frumoase copiilor

O poveste cu fantome dragute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu