sâmbătă, 29 aprilie 2023

O poveste cu fantome dragute

O poveste cu fantome dragute

A fost odată ca niciodată, într-un mic sat aflat într-o vale împădurită, o casă veche de piatră în care locuia o familie de fantome draguțe.

Aceste fantome erau diferite de cele pe care le știm noi, pentru că nu încercau niciodată să sperie oamenii sau să le facă rău. În schimb, ele îi ajutau pe oameni în secret, făcându-le viața mai ușoară.

În fiecare noapte, fantomele se adunau în jurul focului din sufragerie și își împărtășeau aventurile lor din ziua respectivă. Una dintre ele, Fantoma Mary, îi ajuta pe oamenii din sat să-și găsească lucrurile pierdute, cum ar fi cheile sau mănușile. Alte două, Fantoma Tom și Fantoma Jerry, erau specializate în repararea uneltelor agricole și a obiectelor casnice.

Familia de fantome avea, de asemenea, o regulă nescrisă de a nu fi văzute niciodată de oameni. Însă, într-o noapte, un copil curajos din sat a intrat în casa lor și a fost uimit să-i găsească acolo. Cu toate acestea, fantomele nu l-au speriat și, în schimb, au făcut eforturi să-l facă să se simtă bine-venit.

Fantomele au petrecut noaptea împreună cu băiatul, jucând jocuri și împărtășind povești. La sfârșitul serii, când băiatul a plecat, fantomele l-au ajutat să găsească drumul spre casă și i-au promis că vor fi mereu acolo pentru a-l ajuta, chiar dacă nu îi vor mai fi văzute niciodată.

De atunci, băiatul a rămas unul dintre puținii oameni care știau despre fantomele din casa din vale și i-a păstrat secretul pentru el. În fiecare noapte, când trecea pe lângă casa veche, el zâmbea și își amintea cu drag de prietenii săi fantome draguțe.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu